Дъщерята на Бойко започва работа като брокер.   Едва осем месеца след

...
Дъщерята на Бойко започва работа като брокер.
 
Едва осем месеца след
Коментари Харесай

Дъщерята на Бойко влезе в имотния бизнес

Дъщерята на Бойко стартира работа като брокер.

 

Едва осем месеца след появяването на третото си дете – дъщеричката Виктория, Венета Борисова дава прегледен образец, че е жена, която не желае да разчита на издръжката на баща или брачна половинка си.

 

От няколко дни тя е записала лична компания, носеща името „ Бест Вю Пропъртис “, а предметът й на активност е ходатайство при покупко-продажби с парцели, покупка, градеж, обзавеждане на парцели за продажба или отдаване чартърен.

 

Бизнес, при който с положителни знания, умения и контакти може да се изкарат нелоши облаги.

От документите по основаването на компанията е видно, че щерката на експремиера е едноличен притежател. Дали поради грижата за децата или други задължения, само че Венета не е вписана като шеф. Задачата да движи новата имотна организация е поверена на млад мъж, който е родом от Банкя.

 

Фирмата към този момент има личен офис в скъпарска постройка на столичния бул. „ Симеоновско шосе ”. Сега остава по-трудната част. Да убедят софийските строителни компании, че имат задоволително опит, знания и контакти, а те да им поверят ролята на медиатор при продажбата на новопостроените жилища или офиси. Срещу добра комисиона, несъмнено. Тя варира сред 1,5 и 3,5% от цената на всеки продаден парцел.

 

По щастливо съвпадане в постройката, където е имотната организация на Венета Борисова, офиси имат и няколко огромни строителни компании. Собственик на една от тях е някогашен кадър на НСО, който в предишното е шеф на екип в персоналната защита на президента Георги Първанов, а по-късно е и в екипа на Бойко Борисов. За шефа на друга компания със седалище на същия адрес се споделя, че след 10 ноември 1989 година е охранява Тодор Живков.

 

За Венета Борисова това е първият опит да стартира личен бизнес. Все отново дъщерята на водача на ГЕРБ има опит, въпреки и непретенциозен, в търговията с парцели. Вярно, че най-вече като клиент, само че все е нещо за начало. Самата тя преди време съумява персонално да си уреди формалностите към избора и покупката на огромен апартамент в топ центъра на София, струващ стотици хиляди евро.

 

Там Венета и брачният партньор й живееха, до момента в който им се родиха първите две деца – Бойко, кръстен на дядо си и Иван. След разрастването на семейството, щерката на Борисов и нейният обичан се реалокираха в Банкя. С парите от продажбата на жилището си построиха шикозна къща върху унаследен терен. Имотът е наоколо до къщата на Бойко Борисов, който не пропуща да им гостува и нагледа тримата внуци.

 

Както всеки удовлетворен дядо, и експремиерът постоянно пуска фотоси с хлапетата във Facebook. Той посрещна и 64-ия си рожден ден преди дни в компанията на Венета, трите внучета - Бойко, Иван и Виктория, и шурей си.

Инфо: Уикенд

Тагове: бойко борисов имотен бизнес Венета Борисова Тодор Живков „ Бест Вю Пропъртис “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР